Καλώς ήρθατε

Σύνδεση ή εγγραφή;

Αν είστε ήδη χρήστης της Lamda Electronics μπορείτε να κάνετε σύνδεση στο σύστημα της Lamda Electronics για να έχτε πρόσβαση στις παραγγελίες και σε επιλεγμένες πληροφορίες.

Σύνδεση χρήστη

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε χρήστης; Εγγραφείτε τώρα!

Αρχική » Νέα

Νέα

 

2012-04-18
Εγκρίνεται πρόταση της Lamda Electronics A.E. από την ΓΓΕΤ

Η Lamda Electronics A.E. λαμβάνει έγκριση προτάσεώς της στα πλαίσια της δράσης “Υποστήριξη Νέων Επιχειρήσεων για Δραστηριότητες Έρευνας & Τεχνολογικής Ανάπτυξης“ από την Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.

“Η εταιρεία μας παραμένει πιστή στην τεχνολογική έρευνα και ανάπτυξη και έχει πάντα ως στόχο την συνεχή βελτίωση του παραγόμενου προϊόντος από Ελληνικά μυαλά και στην Ελληνική επικράτεια. Αποφεύγουμε την εύκολη λύση της εισαγωγής τεχνολογίας και τελικού προϊόντος από τρίτες χώρες όπως κάνουν οι ανταγωνιστές μας για να βοηθήσουμε στο να μετατρέψουμε την Ελλάδα μας από εισαγωγέα σε χώρα παραγωγό. Αυτή μας η προσπάθεια για άλλη μια φορά ανταμείφθηκε με την την έγκριση ακόμα μίας πρότασής μας“, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Lamda Electronics A.E.

Η πρόταση αναφέρεται στην ανάπτυξη νέας και καινοτόμας τεχνολογίας στον χώρο του ανελκυστήρα, πρωτοποριακής τόσο για τα Ελληνικά αλλά και για τα παγκόσμια δεδομένα.

 

« Πίσω...
 
    


Επισκέψεις:
free html visitor counters