Καλώς ήρθατε

Σύνδεση ή εγγραφή;

Αν είστε ήδη χρήστης της Lamda Electronics μπορείτε να κάνετε σύνδεση στο σύστημα της Lamda Electronics για να έχτε πρόσβαση στις παραγγελίες και σε επιλεγμένες πληροφορίες.

Σύνδεση χρήστη

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε χρήστης; Εγγραφείτε τώρα!

Αρχική » Νέα

Νέα

 

2011-06-01
Η Lamda Electronics A.E. γίνεται μέλος του mi-Cluster Corallia

Η Ελληνική Πρωτοβουλία Τεχνολογικών Συνεργατικών Σχηματισμών – Corallia, είναι o πρώτος φορέας οργάνωσης και ανάπτυξης συνεργατικών σχηματισμών (cluster Initiative, cluster facilitator ή cluster organization) στην Ελλάδα. Είναι μέλος του European Cluster Alliance, με σημαντική εμπειρία στη χάραξη πολιτικής για την ανάπτυξη συνεργατικών σχηματισμών και στην προώθηση της καινοτομίας, της ανταγωνιστικότητας και της εξωστρέφειας τους (www.corallia.org).

Το mi-Cluster στον τομέα της Νάνο/Μικροηλεκτρονικής και των Ενσωματωμένων Συστημάτων φέρει τη σφραγίδα του πρώτου cluster καινοτομίας στην Ελλάδα, το οποίο από τη σύστασή του, το 2006, έως και σήμερα, ακολουθεί μια αύξουσα πορεία σε αριθμό μελών και, πλέον, αριθμεί περισσότερους από 100 φορείς (ελληνικές καινοτόμες επιχειρήσεις, πανεπιστημιακά εργαστήρια και ερευνητικά ινστιτούτα), από όλη την Ελλάδα.

 

« Πίσω...
 
    


Επισκέψεις:
free html visitor counters